Moje konto
Przechowalnia
Czas i koszty dostawy
Kontakt
Jak kupować?

produkty: 0
suma : 0,00 zł 

Przypominamy: Za 1 dzień Dzień Ojca
Menu - Pomocnicy Kuchenni
Rękaw cukierniczy, worek dekoratorski z folii 100szt. 53 cm HENDI


Informacje o produkcie:
Jeśli irytuje Cię dekorowanie tortów strzykawką z nakręcanymi końcówkami, bo musisz napełniać ją kilka razy, a krem przeważnie wypływa bokami, spróbuj profesjonalnego podejścia do sprawy.

Dekoracja ciasta przy użyciu worków foliowych jest bardzo łatwa, wymaga znacznie mniejszego wysiłku fizycznego niż przy użyciu strzykawek, a brudny worek można po prostu wyrzucić do śmieci, nie trzeba go myć ani gotować, jak to się robi z workami płóciennymi. Do mycia zostaje wyłącznie tylka, jeśli jej używamy.

Duże worki są doskonałe do wykonywania dekoracji z kremu lub bitej śmietany. Można przy ich pomocy wyciskać również ciasto parzone na ptysie lub eklerki.

Grubość worka: 80 mikronów.
Spełnia wymagania HACCP
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.
Materiał: TWORZYWO
Waga: 1,400 kg.
Cena brutto: 60,30 zł (z VAT) Cena brutto: 51,20 zł (z VAT)

Sztuk:

Dostępność: w magazynie
WYSYŁKA DZISIAJ!
Zadzwoń i zamów pon.-pt. w godz. 9-16:30
(22) 863 01 21; (0) 660 805 978

<< Powrót do listy produktów Poleć znajomej osobie


Dodatkowe informacje:

WYMIARY:

  • długość: 53 cm

INSTRUKCJA:

Oderwij jeden worek. Wywiń folię do zewnątrz układając "mankiet" w okrąg.
Jeśli używasz tylki, odetnij końcówkę i umieść tylkę wewnątrz worka. Jeśli będziesz wyciskać krem bezpośrednio z worka, możesz odciąć końcówkę po wypełnieniu go kremem.
Napełnij worek, odwiń "mankiet", przesuń krem jak najniżej (trzymając worek końcówką do dołu), następnie skręć brzeg tuż nad kremem.
Zaczynając od góry delikatnie wyciskaj krem według swojej fantazji.

Krem wyciskany z worka powinien być dość sztywny, żeby zachował pożądany kształt.

Obsługa płatności
Partnerzy serwisu - Pomocnicy Kuchenni Aglos.pl Vartma.com Rzetelnafirma.pl Strona chroniona certyfikatem RapidSSL - Gigaone.pl
 
Facebook